Witte bloem en volkoren meel van biologisch graan

Witte bloem wordt gemaak met een cilindermolen. Bij dit proces wordt eerst de zemel verwijderd en vervolgens wordt de kiem (met de rijke olie en vitamines) met het meellichaam uitgemalen. De temperaturen in de Midget lopen niet hoger op dan 20°C zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. Deze fijne witte bakkersbloem kan gebruikt worden voor alle soorten bereidingen: brood, pannenkoeken, patisserie, koekjes, als bindmiddel in sauzen, enz..

We kunnen ook volkorenmeel aanbieden. Volkorenmeel is ideaal om brood mee te bakken. U kunt er ook heel lekkere pannenkoeken, wafels of koekjes meebakken. Onze molenstenen zijn bijna klaar. Binnenkort bieden we dus ook “op steen gemalen” volkorenmeel aan.

Onze biologische producten zijn zuiver. Wij voegen geen bewaarmiddelen, meelverbeteraars en dergelijken toe. De bloem bewaart het best op een koele en donkere plaats. Ze is minstens 6 maanden houdbaar.

Er is witte bloem en volkorenmeel van zuivere tarwe en spelt te verkrijgen. We bieden ook een mix (halfvolkoren, 50% tarwe en 50% spelt) aan.

biologische bloem
Prijzen
Witte Bio TARWE BloemWitte Bio SPELT BloemVolkoren Bio TARWE meelVolkoren Bio SPELT meelHalfvolkoren Mix Tarwe – Spelt
1 KG2,7 EUR3.4 EUR///
2,5 KG6 EUR7.8 EUR6.3 EUR8.2 EUR7.2 EUR
5 KG11,5 EUR15 EUR12.1 EUR15.8 EUR14 EUR
25 KG48 EUR66 EUR50.4 EUR69 EUR60 EUR

Verkoop van onze producten:

1) op de Flietermolen

Alle werkdagen open van 9u tot 17u.
Weekend: zatervoormiddag van 10-12u.

Liefst even op voorhand bellen: 054/248083.

Bij grote bestellingen, graag vooraf een seintje.

2) op onderstaande adressen:

Bakkers die onze producten gebruiken voor hun artisanaal brood:

Eetgelegenheden: