Onze Coöperatie

Februari 2019: extra kapitaal nodig om te groeien.

Goed nieuws! Het laatste half jaar is de verkoop van onze producten meer dan verdubbeld. Maar we hebben je hulp nodig om te kunnen blijven groeien. Er zijn nu veel extra’s nodig: extra arbeidskrachten, extra infrastructuur, extra graan. Je kan ons helpen door mede-eigenaar te worden, door één of meerdere aandelen van 100 euro te kopen.  Met taxshelter krijg je 45% van je investering terug. Meer info onderaan de pagina.
Wij, de boeren, de bakkers, de bio-shops en de korte-keten liefhebbers zijn je erg dankbaar. We streven naar een eerlijke prijs voor iedereen en denken daarbij aan een gezonde leefwereld.


In 2016 richtten vrienden, buurtbewoners, bioboeren, biomolenaars en biobakkers de flietermolen coöperatie op. Momenteel (halfweg 2018) heeft Flietermolen coöperatie een 70-tal coöperanten en drie personeelsleden.

Flietermolen is een “multi-stakeholder” coöperatie. Alle schakels van de keten van graankorrel tot brood zijn lid en werken samen. Hierbij gaan we NIET op zoek naar de beste situatie voor één schakel in de keten maar WEL naar een optimale situatie voor de hele keten samen.